style by tyra

igår stod vi och köade till style by tyra. undra om det var värt att bli vip medlem? haha.

nu ska jag åka till jobbet straxt. sen åker jag direkt och är barnvakt åt mina kusiner, jag har ju trots allt lovat den yngsta ostbågar, så jag måste fixa det cokså!
sen blir det att fira dettis 19 års dag. o då blir det all in. på söndag blir det soffläge antar jag. ska bli skönt..

puss j

the time of my life

Jag kan inte sova. Men jag borde. Imorn är det sista jobbdagen för den här veckan. Sen är det ääääntligen helg, och jag är ledig både lördag och söndag. Det är behövligt kan jag lova. Men, det är bara en månad kvar med jobb. Sen är jag förmodligen arbetslös ett tag. Börjar få lite smått panik inför hösten. Men det löser väl sig alltid? Kanske... Fan, det var skönt att ha skolan där. Trots att det var kämpigt i perrioder så visste man iallafall vad man gjorde. Man hade pengar så man klarade sig osv.. vad gör jag nu om jag inte har jobb och inte får något studiebidrag varje månad? hmm.. det kan man ju fundera på. Nae jag skulle mer än gärna vara tillbaks för ca. två månader sen. Jag vill gå på bal igen, ta studenten och sätta på mig den vita mössan o sjunga så jag inte har nån röst kvar.


I had the time of my life.







t


ingen turdag precis

idag är det ingen vanlig dag för idag har det varit pappas födelsedag, hurra!

jag vaknade i jakobs sängt, helt varm och snuskig. var nervös från den stunden jag öppnade ögonen. stressade till medicinskt centrum för att träffa fanny, jakob o jeppe. där tog vi en spruta och pratade med en tjej om alla vacinationer som vi nu påbörjat.
det gjorde ajaj i armen och det var inte kuwl.
ska glad i hågen betala vaccinationet vi just får roch hittar inte mitt bankkort. fanny får tillslut betala mitt vaccin.
kommer till min bil som står utanför jakobs port. 600 :- i böter. jag trodde det var onsdag igår och inte idag. den smällde till ganska rejält kan jag säga.

när jag väl kommer hem och letar i hela huset efter mitt kort, då ringer jag h&m för jag kommer ihåg att jag handlade där i måndags. de berättar att det fanns ett kort där, en som dom har klippt sönder och skickat till banken. så jag får ringa banken och beställa ett nytt kort. en rolig start på dagen helt enkelt, thanks dude..

annars har jag försökt få lite lite färg på kroppen idag och sen har kvällen gått åt att fira världens bästa pappa med mat och tårta.

nu har jag precis sätt klart ett avsnitt av gossip. o jag vill bara inte sluta. det går bara inte. bästa serien.

j.

27 juli

Idag vill jag inget annat än att stanna hemma o åka o bada. Skitfint väder verkar det va ju!
Men nej, jobbet kallar efter två dagars ledighet.

Igår tog jag o tessan med oss tessans barn som hon brukar vara barnvakt åt och åkte till kolmården.
Hade en toppendag där. Såg på säl/delfinshow, åkte kaffekoppar så vi höll på att spy typ, kollade på djur o massa mer. Men det blev en lång dag o det är ansträngande att ha barn har vi lärt oss, för trötta var vi.

Nej nu måste jag åka o hämta dettan. See yaa.

t


här blev jag den jag är, här kommer jag förbli.



Ibland önskar nog vi alla att vi hade mer tid. Jag önskar mig det just nu.
Såfort man är ledig vill man hinna med allt.. dessvärre gör man ju inte det.

Idag har jag träffat mina vänner och min kära far ♥
Ikväll ska jag till tessan o ladda upp inför en heldag i djurparken.


t.


frulle

nu har ja o tove ätit rossad mack & boy. så nu blire jobb i city, och senare träning!
puss j


två dagars ledigt.



En jobbhelg avklarad! Nu är jag ledig i två dagar och har dom redan fullbokade med saker.
Imorn ska vi tjejer in och betala alanya resan och sedan ska jag träffa pappa på kvällen.
Tisdag blir en heldag i kolmårdens djurpark med tessan och hennes barn som hon är barnvakt åt. 
Får aldrig nog av jobbet så hänger där när jag är ledig med ... hahah.
 Nu sitter jag hemma hos J-cat och tar det lugnt.
Planerar lite inför vår kommande lediga helg! Då ska dettan firas på sin 19årsdag. Då blir det party vill ja lova,
det är ju ändå sveriges partypingla som ska firas!


puss.


19.22



jag känner såhär; att ska man endå jobba när det är sol, och man ska vara ledig när det är regn och storm så kan lika gärna hösten komma. så man kan köpa mysiga koftor. höstiga smycken. så man kan gå promenad och det blåser gula och röda löv. så man kan mysa på ett fik och känna att man kan sitta där ungefär hur länge som helst.
för allt vi vill ha är mys.

idag har dagen spenderats i jakobs säng med gossip girl. sen tog jag mig i kragen oh gjorde mig iordning för en sväng på stan. hängde lite med fanny och lite med linda. sen hem till jakob o plocka lite innan jag och fanny tog en proenix till halvars med biffen.
nu sitter jag i min säng och ska packa backpack väskan full för att se om man orkar konka omkring på den liksom. senare kommer nog tove. imorrn äre jobb som gäller och sen två lediga dagar. niiiice.

/j.

 

 


love is wherever you are

igår var jag och jakob på visualiseringscentrum. vi har tjatat om att gå dit i typ ett år. utställningen var inte värt ett öre, däremot var bion så jävla grym. vi ¨såg sea monsters och det var så sjukt verkligt och jag fick ont i huvudet och mådde illa för det kändes liksom som att man var med i filmen. som att man simmade med de där äckliga djuren..

vi har också hunnit med att äta på det nya stället brevid burger o company. jag åt padthai o jakob, alexandra o alex åt sushi. jag har nästan lärt mig äta med pinnar med. hurra. hm, vad gjorde vi mer.. jo, jag spöade hela ligan på monopol. sjukt grym.
idag blev jakob inringd för jobb och jag ligger o myser i sängen. i eftermiddag ska jag äntligen hem till odensåker ♥ kanske får jag besök av en viss t.lind okså. vem vet?

nä, ska se lite gossip girl nu..

PUSS jessica


no one's gonna love you more than I do



Har inte sovit mycket inatt så det är segt att åka o jobba. Det där jäkla åskvädret alltså! På sista tiden har jag inte varit så rädd för åska men inatt var det fan läskigt. Men men, bara att ge sig i väg till jobbet! Antar att vi inte ska klaga på vårat lilla åskväder. Hela Norge har nog varit vakna hela natten i shock, fyfan vad sjukt.


t.


i'm fancy



www.imfancy.blogg.se


gossip girl



melon, chokladpudding + varma hallon och lite gossip girl.
bra fredagkväll, trots att jag känner mig lite ensam.

t.


allt jag skriver blir samma skit




du borde ta dina ord tillbaks.
för alla glömmer men inte jag.
ser oss i smyg hålla hand i en taxibil.
ser varje bild utan att jag vill.
och allt jag skriver blir samma skit.
det handlar om dig.
det handlar om mig.

t.


on the beach



Gjorde lite fynd på rean idag. Eftersom jag åker till alanya i september är det ju perfekt att dom rear ut alla sommarsaker. En strandväska + strandklännng för 150 kr! En bikini också för 30 kr/delen.


t.


grattis till elin



igår blev det Maggio o världens med ett gäng tjejer. Efter ett eller två glas vin för mycket gick jag o elin hem genom åskvädret. Väl hemma var vi blöta vill jag lova! Gick upp tidigt imorse för att möta jessica på stan och köpa present till elin. Sedan skulle vi överaska henne på jobbet med paket och fika. Men Jessica är alltid lika dålig på överaskningar ;)

Ikväll ligger jag hemma däckad i sängen. Skulle städa mitt rum men är så trött så att jag mår illa typ. Känns som det är dags att sova typ NU. Imorn står jobb på schemat.

tove.


maggio

igår jobbade jag till kvart över åtta o sen bikade jag mitt snabbaste in till stan. mötte upp lite tjejer för att se veronica maggio. dock stod vi helt fel så jag såg henne inte en enda gång. haha.
vi gick och satte oss på värlens efter en stund o myste. jag åkte dock hem väldigt tidigt, men what to do liksom?
nu ska jag ta mig upp ur sängen och göra mig iordning för om lite er än en timme ska jag träffa tove på stan. sen blir det jobb till åtta igen.

pusss j

'

snodde två bilder från nattas fb. hih. för min kameraladdare är fortfarande helt gone..


du borde sova..

blablablabla.
fungerar inte riktigt så.

idag har jag jobbat med elin. myspys var det, men ganska mycket att göra. jag önskar att jag kunde ta lite bilder, men min kameraladdare är borta. helt puts väck. så himla scary att allt bara försvinner. finns säkert spöken hemma hos oss som vill smycka ut sig i mina kläder o klockor o sen ta ego pics. japp, så är det nog.

vi har hunnit med att vara på maxi också. tittat på resesaker. vi har bland annat kollat på väska, ska man ha en väska som är lika hög som jag, så man kan shoppa, eller ska man ha en man på riktigt orkar släpa omkring på i flera månader? jag skulle nog välja shopping-alternativet.
sen äre en till debatt som uppstått. tunn magväska att ha pengar och pass i som inte syns så mycket, eller en väska man hänger om halsen och har under kläderna, som lär synas endel?!
magväska känns bara så himla mamma.. haha förlåt mammsen ♥
anyway. jag borde verkligen sova. en lång dag på jobbet väntar imorgon. sen träning med bunny. det ska bli kuwl.

jessica


puttinutti ♥

ganska deppig över att vi aldrig mer kommer sitta såhär. bästa. kommer verkligen aldrig glömma. ♥

 


utan dina andetag

Mycket som känns rätt så förvirrande just nu. När något jag länge gått o funderat över, äntligen blir bra,
så är det istället något annat som dyker upp. Det som kallas livet I guess.

Ska åka iväg till mitt jobb igen. Idag är det sol, förmodligen fler som vill köpa glass då.




t.


we all changes

det var ganska länge sen jag skrev här.
anledningen till det är nog att det är väldigt mycket jobb som ska göras nu för tiden. resten av tiden som inte är alls jättemycket tillbringas med jakob, vänner och underbara jobbarkompisar.

just för tillfället ligger jag i jakobs säng och borde bara sova nu på bums. men det fungerar inte heller så kan likagärna slösa nån minut här.
imorgon äre jobb i city som gäller och sen träning. vi har faktiskt varit ganska duktiga på att träna fanny o ja. så det ska inte rinna ut i sanden. beach vintern 2011-2012 här kommer vi!

sen jobbar jag tom fredag och sen har jag min första och min enda lediga helg på hela sommaren. den ska spenderas på kolmården med världens bästa och sen får vi helt enkelt se.
på lördag äre också en tjej som fyller år. så det ska inhandlas paket..

annars skulle det vara ganska bra med lite sol de få dagarna jag är ledig, det bara regnar i detta land. imorse kändes det liksom så mycket höst som det kan bli.
iofs så närmar sig asien med stormsteg nu. och om en månad så bokar vi. weeeei =D



jessica


18 juli

Här var det längesen nån skrev!
Har fullt upp om dagarna, jobbar o sliter o umgås med mina vänner.
I fredags blev det en rätt oplanerad kväll, men som vanligt blir dom alltid bäst
och vi hade riktigt roligt! Efter bara två timmars sömn åkte jag till blekinge för
att fira farmor som fyllde 70. Det blev restaurangbesök bla..
Tog tåget hem igår o idag var det jobb igen. Känns som jag bor ute i kolmården för tillfället.
Men jag trivs där ute i skogarna!
Sitter hemma hos freja nu med henne o dettan. Roar oss med lite snygga bilder!

älskade sommar ..


bodde ute hos jessica ett par dagar.


i onsdags var det girls night out med härliga tjejer.


åkte ut till vårt nya landställe i klarsjön o badade!



vinkväll på manésa med detts o tess.



jobbat och slitit i djurparken.


t.


odensåker norrgård

tove har flyttat in på odensåker för tillfället. kastar ut henne o pompomsen på onsdag. då får det vara nog med tårt ätande, facebook lan och bildretuchering.
på återseende!
j


ur o penn



ur o penn , allting 130 :-


t.


destination sky



ny tröja från sthlm o nytt stort armband
lilla armbandet - studentpresent , guldfynd by kenza.

Idag kan jag prata! Ibland spricker rösten men det går i vilket fall att prata
och det är viktigast. Det var alltså fyra dagars tystnad jag behövde.
Ikväll blir en lugn kväll men jag har fått prata lite. Har varit hos Jessica o shoppat
på ur o penn. Sen skjutsat syster till åby.
Ska hämta henne där sen så nått måste jag sysselsätta mig med
här hemma så jag inte somnar. Haha.

Imorn är jag sugen på party, men vågar inte riskera att rösten försvinner igen.
Så det är bäst att vänta lite.
t.


not a experia girl anymore

jag skulle ju vilja lägga in en massa bilder från de senaste dagarna.. MEN min experia har blivit attackerad av yoghurt. så jag har fått beställa en ny telefon. känns det kul? nej inte ett dugg.
så nu lämnar jag familjen så att säga.

nu ska jag hänga lite med min mongo-kille innan jag ska jobba.
kanske blir mer bilder när min nya kommit.

puss


RSS 2.0