todays outfit haha



här sitter jag just ni. i min säng. chillar, lyssnar på sommarlåtar och bara njuter.
nu börjar den där tiden komma då man tar dagen som den kommer. man går inte så mycket i skolan, man kan komma hem, äta lite glass, chilla tills träningen börjar, göra något kul efter träningen utan att få panik över 100 prov och en massa annat.
jag känner på mig att den här sommaren kommer att bli as bra.
om exakt en månad så åker jag och jakob till spanien med hans mor och far, jag jobbar ganska mycket. vilket betyder fler underbara resor. men det bästa av allt. jag har ledigt också. bra tider så att man kan göra något på kvällarna och aah. det känns bra.


idag har vi kört rugby på idrotten. den började klockan ett. så därför sov jag till elva. så himla underbart. somnen den här veckan har varit helt fucked up, och alla som känner mig väl vet hur jag blir när jag inte får sova mina timmar..... haha


idag ska jag träna med peter holgersson. det var ett tag sen. är faktist nervös..


puss på er
/j

30 maj 2010

i fredags träffade jag smedbytjejerna. vi va hemma hos emilia, grillade och myste. alla utom sanna sov kvar där också. kul att träffa alla igen, sällan vi är samlade allihopa.

på lördagen vaknade alla tidigt eftersom jag skulle iväg och jobba. delade ut lappar från 3butiken tillsammans med dettan. resten av dagen/kvällen va jag med freja och daniel. lagade mat, spelade monopol och hyrde skräckfilm bla.

idag var det jobb på bus några timmar. va inte mycket folk direkt eftersom det är så fint väder ute! så fick sluta tidigt :) nu måste jag plugga. sista feprovet nu innan lovet!

/tove.




dancing queen

sitter o har ätit makaroner med tove. ska packa ihop, åka hem och träna. ska faktist bli skönt att vara lite för sig själv o bara träna.

ikväll har jag inte bestämt om jag ska vara hemma hela kvällen med min älskade jakob, eller om jag ska gå ut en stund innan och dansa lite, och sen, om han inte följer med åka hem och mysa med honom.
jag är sjukt sugen på att dansa, så lutar nog åt det, en stund i alla fall..

gjorde mitt nationella i engelska, muntligt idag. jag säger inget så har jag heller inget sagt förens betyget är satt ... haha

har annars varit mysigt med tovelurv. och nu ska jag väl dra mig.
pussis /j


bak.is.dag.en

amen tjenis penis

sitter i toves säng. chillar lite..
vi var och dansade affro på friskis förut. jag hängde inte med som vanligt, och det där med att leka krigare och hämta jord förstod jag inte riktigt.. men det är ju alltid bra att träna. blir det svettigt så har man gjort något bra.
påtal om träning så provade vi i fysgruppen på en helt sjuk sport idag. den gick ut på att man skulle springa rakt ut i skogen, klättra på höga berg, hoppa ner från samma höga berg och krypa igenom all snårskog. okej, det låter inte så svårt tnker ni.
men haken var att man var tvungen att göra det BARFOTA.
har så sjukt ont i fötterna nu.. ömmar jättemycket.

jag o tove har kollat lite på stan, jag har varit sjukt bakis, för vi var ute igår och slog klackarna i taket när vi grattade mongo-robin. en skitrolig kväll.
jag o tove har också med VÅLD försökt få in hennes cykel i min ford escort kombi. hahahahahahha. vilken syn. såg ut som vi baxxade den.


nä, nu ska jag duscha, vi drar väl på en rulle sen och äer kanke lite bakischips.............


puss på er
/j

22.58

ikväll har jag blivit riktigt ljushårig :D jag och freja åkte till danne efter att jag övningskört med pappa. köpte med oss lite hårfärg och slingade håret. blev faktiskt bra! och vad har vi gjort mer då? gått ut med soppåsar, diskat, torkat golv osv (; gjort sånt som behövs ibland helt enkelt, haha! Nu ska jag se på eva och adam igen. Sen sova, måste upp tidigt och göra prov. ååååh snart är allt slut!!

och jessica, hoppas du dansar lite för mig med ikväll.

gonatt. /tove.

08.54



våran engelska blev inställd idag så fick lite sovmorgon. Lyckades ju ändå vakna vid halv åtta dårå!
menmen, skönt i vilket fall. Blir ytterligare en kort dag idag och efter skolan ska jag övningsköra med
pappa. Sen hem och fortsätta med makeup provet så jag kan det till imorn.

Snart är det helg, igen. Ser fram imot den här helgen, för på fredag har jag alla mina gammla tjejer från smedby sammlade, vi ska grilla och sova hos emilia. Lördag blir det en kväll med vickan och gänget.

Ska jobba lite i helgen också. På fredag ska jag dela ut flygblad för 3 med dettan ;) och på söndag en stund i entrékassan på bus.

nej nu ska jag göra mig klar och gå bort till erika för att sen cykla till skolan.


BYE . / tove.


lost in a fairytale

idag är jag alldeles för trött. vickan med tror jag! kunde ju inte sluta skratta inatt så vi hade lite problem med att sova båda två.

idag blev det en kort dag i skolan och en lång sväng på stan, igen! köpte ett par svarta haremsbyxor från h&m, ja sånna som alla har :) men dom är fina och framför allt sköna!

försöker plugga makeup men jag somnar bara när jag försöker! kan inte allt bara vara klart snart :( jag är i STORT behov av sommarlov faktiskt. får lägga mig tidigt idag så jag orkar plugga imorn istället.

nu ska jag snart äta with the family, ryktas om glass med varma hallon till efterätt också. majsis åker ju till barcelona imorn, så kommer bli lite tomt ett tag!



t.





you could be a sweet dream or a beautiful nightmare
either way I don't wanna wake up from you.


brännboll med mojjeklassen










dom här bilderna är från igår.
fick äntligen träfaf mojjeklassen. haha.
hade brännboll på himpafältet, jag luktade mest på blommorna.
vi tyckte dte blev lite långtråkigt och tog den ascooola bilen utan tak o gled omkring. därav den ASFINA bilden ovanför. jag dör lite varje gång jag ser den.


nu sitter vid vid skolbänken igen. alla är rastlösa efter bara en lektion i klassrummet.
efter lektionen ska jag ner på stan. sen bär det av mot tävling. men mår skit. asont i halsen. därför jag inte skrev något igår. var med min plutt också.


vi hörs o ses. imorgon är det DYNG utgång som gäller!

puss / jessica

24 maj 2010

ikväll blir det afro med erika! provade det en gång i vintras, då var det inget kul men ska ge det en chans till :)
annars då, geografiprov imorse som gick sämst, brännboll på idrotten och g på mattenationella :D!! fick 19 poäng och 13 va godkänt :) så de va bra.

efter skolan cyklade ja mathilda och erika in till stan ett tag och nu måste jag plugga makeup. ska sätta mig ute i solen, om det fortfarande är sol?
/tove.


i'm dead. skriver mer imorn! 






tove

ssaannnnaa oocchh jjeessssiiccaa



här ligger vi i sängen o kollar på ana gina. aaaaaaas nice.

nu ska vi promenera ute i skagert.
pussis / j

its söndag :D



hellu blorren
nu sitter jag här iiigen. hahah.
är piggare efter en natts sömn och jag tror att jag överlever igen. igårkväll trodde nämligen jag att jag skulle stressa ihjäl mig, men nu känns det bättre ;)

börjar jobba kvart i tio, öppnar idag. faktist skönt att få sluta lite tidigare.
senare idag är det ju sanna som gäller. ska bli mysigt.

nä, nu ska jag dra mig. ni får ha en underbar dag. soola åt mig med. jag tror jag får bli ett brun utan sol monster om jag inte kommer ut i solen snart :D haha

puss / j

natten är ung som tove säger

nu sitter jag här igen.
svin trött. klappar snart ihop.

nu har jag suttit hela kvällen och skrivit på min praktikuppgift. jag kommer verkligen inte på vad jag ska skriva. så skickade in den nu. halvbra. så typiskt mig, att bli trött på det o skicka in det direkt. haha.

nu måste jag sova. har varit så sjukt mycket de senadte dagarna.
imorgon blir det att gå upp tidigt, ta en promenad. börjar jobba kvart i tio på hageby centurm.
slutar runt tre, då blir det träning direkt, sen leka med sanna. på tiden det.

och på måndag är det skola igen. shit vad jag har fått vilat ut den här helgen!!
NOT!

men det kommer väl fler helger i guess :D

sov gött

/ j


 säni päni med en liten zoè

saturday night



såhär rolig lördagkväll har jag! haha är väldigt utråkad faktiskt, men visst jag trivs med mig själv som sällskap :D dom flesta andra ska väl ut ikväll. nae vissa här då blir ju inte 18 förän december. och ja, i år räknar jag ner dagarna mer än vanligt. Har redan börjat!

har varit hos pappa ikväll, grillat. satt ute barbent hela kvällen så nu har jag samlat på mig ett antal myggbett. lyckades till och med få ett på läppen!

imorn är det jobb och ska faktiskt cykla till jobbet. cyklar här ifrån tio över tio, bäst att va ute i god tid. har ingen aning om hur lång tid det tar :D

puss och hej!

/tove.


11.34




ska iväg o jobba på ur och penn nu. är sjukt stressad så måste dra nu. slutar halv sju ikväll. så vi hörs efter det.

puss på er era godingar
var ute i solen idag!!


/ j

hard working woman yaaao




helt slut!
idag har det varit full rulle ända sen jag vaknade.
tog en promenix med mamma vid halv åtta, åkte sen till praktiken. hem till min bejb i kanske 20 min för att äta mellanmål med honom och sedan vidare till jobbet.
idag var jag själv på jobbet i fyra hela timmar!! tove hälsade på mig lite o vi försökte fixa hennes klocka, tog sjukt långt tid. men vi klarade det! haha.

sista dagen på praktiken idag då. kändes lite sorgligt samtidigt som det ska bli så himla skönt att komma tillbaka till skolan o träffa alla galningar igen.
mia min praktikledare hade gjort en massa fina saker åt mig. ett fotokollage, en "dikt" och skrivit ett jättefint omdömme om mig. fick också några jättebra hudvårdsprodukter som kommer att användas flitigt.
jag bjöd på lite cupcakes och så myste vi.
har varit ganska kul där.
men nu är det skola i två veckor, sen är vi friiia ett tag :D

nä, nu måste jag sova. ska upp o jobba imorrn igen. haha

puss på er

/ j


21 maj

fortfarande jättevarmt och fint väder! hoppas det fortsätter va det hela helgen :)
idag har vi inte haft mycket lektioner heller. så vi hann med en lång lunch med macka på fräcka.
men nu är det slut på sånt. alldeles för mycket mat på stan.

ikväll ska jag nog grilla och mysa med lite folk. inget jobb imorn :) skönt och va ledig!!




/tove.

20 maj

häärlig dag. sminkade erika på makeupen, skolbio med världens konstigaste film, sallad på stan med frejs, tyskauppsats som tog typ en kvart att skriva :)

blev en torsdagkväll hos danne med freja och filip också. bestämmde oss för lite kladdkaka,
och så fick det bli. dock blev den inte god, va nog lite för lite kako och socker kom vi fram till.

Nej nu ska jag sova! är ju en dag imorn också (: nattinatti.







/tove.

aaah blir gaalen

yooo my homies

sitter här o försöker skriva så mycket som möjligt på min praktikuppgift som ska vara klar i helgen.
jag sitter fast. så fast så fast.
och att veta att den mååste vara nästan helt klar idag gör inte skaen bättre.
blev inringd på jobb imorgon direkt efter praktiken så blir tre dagar i rad att jobba nu. ojoj, upptagen kvinna. men roligt är det.

nä, nu ska jag göra ett sista försök. annars går jag o lägger mig. punkt slut.



tovis och jag förra sommaren. underbara sommar <3

vem är du?

imorse vaknade jag och jakob av att mormors hund skällde, mormor gapade och skrek på honom och mamma likaså
uppvaknande menar jag..
vi tog oss upp, käkade god frulle, gick ut i det UNDERBARA vädret (välkommen sommaren, du kom inte en dag försent ;))

vi tog en tur på bonnagården, känns som att man är på kolmårdens djurpark med kameran i högsta hugg. haha.
vilken jävla bonde jag är alltså. dock så är jag ju den coolaste bonden, right!



en hund som ser helt cp ut när hans kinder flyger i vinden.och mitt hus. mormors bil få inte glömmas bort.



en galen stor tupp med flera små hönor. söta (Y)




dessa är mina personliga favoriter. jag tycker så synd om dom. så söta när de är små, men när kalkoner blir stora så vet både du och jag att dom inte är speciellt vackra. jag trodde man blev vackrare med åren..



här är också en favorit. mina favvogrisar som det pratas så mycket skit om. så alla ni som snackat elakt om dom, se så mysiga de är!! hihi


hoppas ni stadsråttor fått en inblick på hur det skulle kunna vara att leva som tjej på landet. herrgud, att jag klarar av det? haha :)

puss / j

hello grandmaa

okej.
idag är jag inte riktigt lika nöjd.
tycker mest att håret ser ut som en stor rund fotboll som är fäst mitt på skallen på mig.
en annan känsla är tant. haha.
men jag hoppas man vänjer sig, jag brukar ju tycka att det ser bra ut med kort hår. så vi får se hur det ter sig hädanefter ;) mohaha.

eftersom jag lovade er en bild så ska ni väl få en bara för att jag är så sjuukt jävla snäll.



pussis o kramis

j


yaaah maaan

yo my brothas.
tänkte bara uppdatera lite eftersom det gnälls från vissa håll..........

idag har jag klippt mig. kort. kan ta kort imorgon bitti o visa. jag tror jag är nöjd, förtfarande svårt att vänja sig.
annars körde vi en killer träning idag.

imorgon kommer en roligare dag med roligare inlägg. promise!

så vi hörs imorgon. pusssis
/j

19 maj

idag i skolan lyssnade vi i två och en halv timma på några som pratade om typ, skog och framtiden? hah.
det som va intressant va väl om att åka och bo utomlands efter gymnasiet, för det är faktiskt nått jag tänkt göra.
efter det gick ja, freja, amanda och emelie ner till stan. jag köpte ett par skor, som jag troooor jag ska behålla, fudnerar fortfarande lite. slutade med en fika också, och nu sitter jag här och behöver plugga geografi.
Så kanske är bäst och göra det! HEJDÅ.



/tove.


...


I know I'm wasting my time.


19.04

gjorde inte mycket i skolan idag. hade kort geografilektion, blev en promenad i solen istället! :)
på idrotten fick vi lära oss lite första hjälpen typ och på matten lite repetion av hela kursen till provet imorn. prov var det ja. NP i matte, kommer inte gå bra. uschuschusch!

efter skolan blev det en sväng på stan med freja. skulle hitta ett par byxor, hitta dom inte, så beställde hem dom istället :)


nu får det gärna ta och bli sommar också! visst är det fint väder, men fan för ett år sen gick vi ute i shorts och linne just nu!

nu ska jag plugga matte. HEJ!


motala rö


alla goa tjejer som tävlade igår.

nu sitter jag i jakobs säng. har igentligen jättebrottom. men vad gör det. inte ska man stressa i livet....
har praktik vid 20 över nio, då ska jag vara med på ett mamma bebis pass, brukar oftast bli så att man får vara barnvakt. dom är så söta.
ikväll ska jag på bio med jakobs mamma och hans kusin. det var en prasent till hans kusin som vi ska ge. äta mat o se bio. myyys.

igår var det alltså tävling i motala.
jag sprang väldigt sent, vid kvart i fem. och detta var en såkallad seriematch där man tävlar som ett lag och räknar ihop poäng. desto bättre placering, ju mer poäng.
alla i mitt lag tog förstaplats efter förstaplats efter förstaplats. började faktist bli ganska nervös.
jag var ju verkligen inte i form för ett 1500m lopp.
men när startskottet väl gick så kommer den där vinnarjessica in i mitt huvud. herregud, har aldrig varit med om något liknande. blev helt paralyserad och en annan  människa.

men vann gjorde jag, och roligt var det. nu är det en match till. om vi vinner den med så går vi upp till den hgsta serien!!

 träningsvärk upp till öronen har man idag, men det är sånt man får ta!

hoppas ni haft en bra helg. nu har jag VERKLIGEN brottom!

pusspuss / j

.. och nånstans där så blev jag den jag är nu.

äntligen får mina ben vila. har precis lagt mig i sängen och ska strax sova men tänkte skriva lite här först.
fick sluta jobbet skapligt tidigt idag, men hann inte mer än hem förän jag tog bussen till danne för att se hur han bor, nicke kom också och gjorde oss sällskap på en promenad :)

har faktiskt lite söndagsångest idag, känner mig inte så jättetaggad för en ny skolvecka. det är inte långt kvar till sommarlovet nu, men får ju lite smått panik när man vet vad som ska göras innan lovet.

Har hört att det ska bli fint väder iallafall, det tackar vi för!

nej nu ska jag sova. godnatt!  /tove


16 maj




grillningen blev det väl sådär med. slutade att vi fick använda stekpannan.
men det funkar ju det med ;) en mysig kväll har vi haft ändå och den avslutades i frejas kök med kvällsmackor och läsk. haha, nu ska vi sova, imorn är det jobb igen. jag är alldeles för trött, men tänker THAILAND MED JESSICA för att orka!


godnatt

t.


spanien <3







snart är det dax. våran andra utlandsresa tillsammans.
jag älskar dig så mycket.
snart har vi två år, och jag kan inte föreställa mig någonting utan dig.
tack min älskade. för allting.

nu ska jag sova. måste vara pigg imorgon, ska kötta sönder på banan. haha. not.
inatt kommer jakob o kryper ner i sängen hos mig. mysigt.
kommer väl stinka sådär lagom mycket alkohol, tur att jag har en stor säng nu ;)

haha. sov gott lovers and haters :D

puss / j

19.42 och sol

tjulululu!

nu ska jag, tove, freja o dettis åka till gurra i stan och grilla.
det är helt underbart väder ute och jag känner sommarfeelings!

har jobbat hela dagen, stängt och räknat kassa helt själv i butiken. haha. stort framsteg.

nu ska vi brmma iväg till ica och sedan åka till grillplacet där min pojkvän och lite kompisar är.

hoppas ni haren fin kväll.
imorgon blir det tävling för min del i motala.

pussis / j


pictures





idag har vi som sagt haft en väldigt bra dag. hon är ju allt för skön den tjejan.

ikväll har jag fikat med dettan och anni!
och nu ska jag alldeles strax sova.
måste ju va pigg och glad på busfabriken imorn :D!!!
gäller att ha humöret uppe..

tove.


jakob, du vet att du var tillsammans med mig när jag såg ut såhär va? haha

hellluuu

hemma en kortis nu. ska byta om, dra en löprunda och sedan åka hem till min pöjkvän och göra något kul.
har varit med tove hela dagen, världens mysigaste dag.
hon har lärt mig att parkera på två stora parkeringar idag! den första ute på maxi och sedan den aaaaas stora spiralenparkeringen. fanns bara en ruta kvar, och den var ju typ menad åt mig. haha.

pratat och fikat är vad vi gjort. bästa tjejen loooooooo.

innan jag går ut o springer nu så tänkte jag bjuda er på ett gott skratt.
nämligen jessica andersson i sjuan.
jag städade hela mitt rum när jag satte in min nya säng och hittar en hel skiva med massa egobilder från årskurs sju.
och jag säger bara OH MY GOD. herregud alltså. det är nog det värsta jag sett.
tur att människor försändras.. haha.
njut nu, för det här är det sista ni ser av fjortis-jessica-förvirrad-i-årskurs-sju-och-trodde-hon-var-as-sexig.







haha. det var tider det!

puss på er / j




14 maj

Nu kommer snart jessica och hämtar mig, så ska vi ut till maxi och försöka hitta lite saker! blir en mysdag med henne idag. För sen är det jobb på bus hela helgen!

Tar med mig kameran idag så kanske kan bli lite bilder sen!


t.

haha jag skrattar högt

HAHAHAH

vi är så misslyckade...
jag hade fixat mig och vi skulle åka runt halv elva. men det regande så sjuuukt mycket. vi var bestämda och åkte i alla fall. efter 100 meter på vägen så regnade det så mycket att jag inte såg vart jag körde, vattenplaningen var på g kände vi samtidigt som det åskade kraftigt.

så det var bara att vända, försöka ta sig hem, tvätta bort sminket och hoppa ner i sängen.
haha där försvann min spontanitet. haha....


nu ska jag åka o träna.

pussis / j

my new bed



föresten. en sak till!
jag har fått en dubbelsäng. sååååå himla skönt o slippa bli utputtad ;)

pusspuss / j

något som jag sällan gör..



alla ni som känner mig vet mycket väl att jag är en planerare. planerar allt för att allt ska hinnas med. så....

...nu blir det en spontanutgång. jag och jakob drar till hugo och dansar lite.
hoppas ni också har en kul kväll nu när vi är lediga imorgon!

puss / j


stackars

då har jag tillbringat ytterligare en dag hemma då! gick ju i och för sig ut en stund för att träffa pappa och köpte glass! Länge sedan jag träffade han, och imorn åker dom till Rom.

Kollade på Anna Anka söker assistent förrut, hela familjen satt bänkade i soffan och tittade. Då är vi ändå 7 personer i olika åldrar. Sen var väl några mer eller mindre intresserade! Men det händer väldigt sällan att vi alla är på samma plats samtidigt.

Imorn tänker jag röra mig från Smedby, dags och komma här ifrån lite. Hade tänkt och bli sambo med josefine imorn också. Det hoppas vi på :)




Stackars hon som flyter med
som aldrig lärde sig ta sats
Hon som ägna all sin tid
åt nåt hon inte ville bli
för det var bara där det fanns en plats

Stackars den som inte bryr sig
stackars hon som aldrig fryser
och alltid får vad hon vill ha
Ja stackars hon som har det bra


winnerbäck

tjejer! Dags att boka snart?


tove.  

12 maj

1 månad kvar till sommarlov
1,5 månad kvar till tunisien.


och jag dör av uttråkning här hemma!
så nu ska jag bort till HC och träffa pappa och mina systrar en stund.

/ tove.

shooppping






var i shockholmia idag med min farmor, min faster och min kusin.
har varit en jätterolig dag med mycket gående. timmarna bara sprang förbi!
vi såg världens största kändis med. KISSIE! hahahahha fyfan alltså. kan knappt hålla mig för skratt nu såhär 6 timmar efteråt.. haha

detta är vad jag köpt i alla fall. nice om ni frågar mig.
nu ska jag sova. praktik imorgon!

puss / j

tisdag

kul att ligga hemma och va sjuk när det är jättefint väder ute och alla andra är på väg till stockholm. känns väl sådär va! men jag hoppas på att kunna röra mig ur sängen på eftermiddan och sätta mig ute i solen ett tag! annars har jag planer för avatar och lite glass till!

har redan bestämt att de inte blir nån skola imorn heller, skönt. sen är vi lediga torsdag fredag. hoppas jag är frisk då bara :D

nej nu ska jag försöka äta lite frukost. puss
t


några av oss tjejer från i lördags


10 maj

förtillfället är inte allt som det ska. har så mycker saker i tankarna just nu så jag vet inte vart jag har mig själv längre. och inte nog med det så ska jag bli sjuk mitt iallt. så nu ska jag sova, och bli frisk till imorn då vi ska till stockholm med klassen!


t.

this is a start of something good. don't you agree?

blev aldrig nått dettan mys. ja är så trött och mina ögon kliar hela tiden. jävla pollen, de här försvinner ju aldrig.
men ja är inte bitter det är ju fredag imorn. och de här blir en bra helg! tror ja?

my dear jessicat har lämnat mig för öland i helgen och det gillar jag inte! på tal om henne så hitta jag lite gamla bilder från när jag va med hemma hos henne, en helt vanlig dag på landet ;) det är liksom såhär de går till.







t

100506




här har jag och syster tillbringat eftermiddan. pluggat och druckit smoothie som hon fixade.
slutade redan vid elva idag så har hunnit med stan med tjejerna också.
ikväll åker jag till dettan och sover hos henne! börjar fredagen med nationelltprov i engelska,
känns inget bra!! sedan på kvällen tar jag med mig min yngsta syster och hennes kompis på bio.
the last song ska vi se ;)

/tove.

värsta bilförarna





Bilder från en chillnatt med tove för några dagar sen. Haha. Vi kanske ska söka till värsta bilförarna? Kul har vi i alla fall!

Nu har jag packat klart. har med mig typ 20 par trosor och strumopr. Ska vara borta 4 dagar... Hahah jag är så knäpp sådär. Trosor och strumpor får man verkligen inte ha slut på. Så jag har alltid halva resväskan fylld med det..

Borde ta en dusch nu och fräsha till mig lite. Var ett tag  sen mitt hår fick känna shampoo lukten.. Haha. Som på gamla dagar, eller vad säger du Ivona ;)

Ne, nu ska jag väl få tummen ur röven o göra nått. Blir att dra en film och sova. För imorgon åker vi vid halv nio :)

Ha en bra helg suckers. Det ska jag försöka att ha.

Pussis / J

öland, here we come




Hej!
Äntligen fungerar det. Mitt internet har fuckat ur några dagar nu..
Jag mår bättre nu. Har fortfarande väldigt ont i halsen och känner mig hängig. Men det värsta av allt är över; hostan.

Kläderna på bild ovanför köpte jag igår. Blev helt kär i den rosa bikinin. Byxdressen är bara sjukt skön och linnet funkar till allt.
Idag har jag varit på prakiken, har masserat endel idag så är trött i mina små händer.
Åkte direkt till stan för att möta Jakob, vi mötte sedan mor min för att köpa löpasrskor. Dom slits så mycket.

Ett par vita och rosa blev det och dom kändes bra. Upp till bevis!
Imorgon åker jag faktist till Öland på träningsläger med gänget. Jag har inte träffat dom på väldigt länge. Och jag har inte tränat ordentligt på över två månader. Jag kommer ju inte köra så mycket där nere heller. Men detta är nog sista chansen att försöka komma igång till sommaren.
Lite jogg, mys och skratt kan det nog bli i alla fall!


Nu ska jag packa. Har inte ens börjat fundera på vad jag ska ha med mig.. haha.

Vi hörs. Och alla som ska på Hannes fest: HA DET SÅ JÄVLA KUL DÅÅÅ!!!!! ;D


Puss / J


chubby cuppy cake boy



man blir ju bara så glad av att se den här söta/fula ungen.


100505

har nog vaknat på fel sida idag. verkligen allt har gått fel ända sedan jag slog upp ögonen imorse.
ikväll ska jag träna, ska träna bort mitt dåliga humör hade jag tänkt. hoppas det funkar!
eller så har jag väl kvar min otur och bryter foten eller nått. skulle ju va rätt passande!

/t

i found you


hann självklart shoppa lite under allt timmarna på stan. fin prislapp! :)
linne hm 49 kr
jeansshorts bikbok 299 kr


tove.


3 maj


skön dag! trots att jag nyss kom hem från stan, har varit där ända sedan halv tre. haha
och sjuk träningsverk har jag från passet igår.
nu ska jag duscha och städa mitt rum. för där inne går knappt att vara, måste gräva mig fram för att komma in. nästan..

pussokram. /t


2 maj

bra helg med bra jessica.
vaknade hos henne på landet idag efter en kväll/natt med mycket bilåkning hit och dit. men en bra oh lugn kväll hade vi med roliga människor :) fina bilder har vi men jessica hittar inte sin sladd.

skivstångspass med freja idag som tog död på mig. har legat i sängen sen jag kom hem typ och orkar inte röra mig ur fläcken.

roligt inlägg,
hejdå
t.



RSS 2.0